Welkom bij Good Look Gamer

Welkom bij Good Look Gamer.

Wij zijn een stelletje spellenfanaten uit Brielle. Wij spelen graag diverse bord en kaartspellen, en vinden het ook leuk om de spellen te verzamelen en regelmatig nieuwe spellen te leren spelen. Uit onze hobby is deze website gegroeid, en uiteindelijk zelfs een inschrijving bij de KVK zodat we ons echte spelhandelaren mogen gaan noemen.

Dit alles nog steeds onder de noemer hobby. Wij zijn niet echt handelaren in spellen, in de zin van dat we moeten leven van de producten die we verkopen. We hebben gewoon nog betaald werk voor een baas, dit kleine webwinkeltje wat we hebben is puur om onze hobby wat extra te bekostigen.

Doordat we ook niet de ambitie hebben om een grote spellenwinkel te worden, of de concurrentie aan te gaan met bestaande winkels, maar dit puur doen voor de hobby kunnen we vaak ook lagere prijzen vragen voor producten.

We hebben niet alles op voorraad, maar zijn altijd bereid om producten te bestellen. Meestal hebben we de spullen binnen een dag binnen, en kunnen we ze direct verzenden.

We vinden het ook leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en daar een spelletje mee spelen, hiervoor hebben we een faceboek groep aangemaakt. Bent u woonachtig in de omgeving Brielle, en zin om ons een keer uit te dagen, laat dan gerust een berichtje achter op de groep. Je kan ons ook mailen, bellen of lastig vallen via het contact formulier.