fbpx

Good Look Gamer is een spellen winkel in Brielle

Bent u op zoek naar leuke bord of kaartspellen, dan bent u bij spellenwinkel Good Look Gamer in Brielle aan het juiste adres.

Good Look Gamer is een webwinkel gebaseerd in Brielle, met afhaalmogelijkheden op afspraak. Wij verkopen voornamelijk Engelstalige spellen, maar hebben ook een kleine voorraad Nederlandse en Duitstalige spellen beschikbaar.

Verzending van spellen gebeurd over het algemeen binnen 1 dag, tenzij anders vermeld. We verkopen bordspellen door heel Europa, maar zelfs in China, Amerika, Canada en Australië. Ben je naar iets specifieks op zoek wat niet in onze winkel te vinden is, neem dan gerust contact met ons op.

We streven ernaar om spellen voor elke speelstijl en smaak beschikbaar te hebben. We bieden een uitgebreide selectie aan spellen en zijn constant bezig om onze collectie uit te breiden – hou daarom onze website in de gaten, of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden.

Geld besparen op Bordspellen?

Bent u wel geïnteresseerd in het aanschaffen van nieuwe spellen, maar vindt u ze misschien te duur. Wij bieden meerdere mogelijkheden om geld te besparen op de aanschaf van nieuwe spellen.

1. Ruil uw oude spellen in voor tegoedbonnen of cash

Wij zijn altijd geïnteresseerd in het overnemen van uw spellen. Neem hiervoor contact met ons op en wij doe u een aanbod.

2. Gratis verzending voor orders boven de €100

Nodig uw vrienden of familie uit om samen een bestelling te doen, en bespaar op verzendkosten.

3. Loyalty Rewards

Bij elke aanschaf op onze website verdient u loyalty punten, waarmee u automatisch spaart voor leuke kortingen. U leest meer over deze loyalty rewards op onze speciale pagina hierover.