fbpx

Weg met die zooi van Supreme Shortcodes FREE!

Voor een klant ben ik bezig zijn Drupal site te converteren naar een WordPress site. Ergens tijdens dit project had ik call-outs en nog wat van dat soort meuk nodig. Ik heb toen besloten om de plugin Supreme Shortcodes FREE te installeren. Ja inderdaad, de FREE versie, ik moet ook aan mijn budget denken.
Werkt perfect, doet wat het moet doen, helemaal tevreden.
…. Op één puntje na, bij de FREE versie krijg je in de admin panel van WordPress permanent de volgende melding: Hide the Supreme Shortcodes FREE notification from your Admin pages. Tja, ziet er niet erg professioneel, en ik kan dit niet met goed fatsoen aan mijn klant opleveren.
Om het probleem op te lossen heb ik een kleine plugin gemaakt, welke deze melding automatisch verstopt.
Ook interesse? Download de plugin hier volledig gratis en voor niets, tel uit je winst!
 

Wil je graag meldingen van andere plugins ook verwijderen uit je admin pages? Laat een bericht achter hier beneden, en ik zal mijn best doen voor je!

share post:
blablabla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.