fbpx

Gratis ICT Examen trainer app voor Android

Waarom een examen trainer app?

Ik ben bezig met een opleiding HBO ICT. En voor het oefenen voor de diverse IT gerelateerde examens die ik regelmatig moet doen kon ik niet echt prettig oefen materiaal vinden. De kennistrainers van de LOI zijn nogal summier en basic, dus laten e.e.a. te wensen over.
Veel examens die ik moet doen zijn nieuw ontwikkeld door het iEXA, speciaal om aan de nieuwe europese competentie framework richtlijnen te voldoen, en bevinden zich meestal zelfs nog in een pilot-fase. Hierdoor is het moeilijk om online oefenmateriaal te vinden, zelfs officiele oefen-examens zijn nog niet beschikbaar.
Mijn medestudenten lopen tegen de zelfde problemen aan, en ik mag aan nemen dat nog vele studenten na ons ook tegen dezelfde problemen aan zullen lopen.
Quizj.es - Gratis Examen trainer app voor AndroidDaarom heb ik besloten een app te ontwikkelen om te helpen met het oefenen van het nieuwe materiaal, en deze beschikbaar te stellen in de playstore van Google, geheel GRATIS en voor niets.

Over de App

De app is zeer eenvoudig in gebruik. Na installatie kan je er voor kiezen om een account te registreren, maar anoniem gebruik is ook mogelijk. Je kunt direct via het menu kiezen voor een vak waar je voor wilt oefenen, en gaat daar direct mee aan de slag. De oefensessies bestaan uit 20 vragen. De vragen bestaan uit multiple choice, open vragen en sleep vragen. Na 20 vragen te hebben beantwoord krijg je direct de uitslag, en indien je bent geregistreerd wordt je score vertoond in een leaderoard (mits je goed gescoord hebt natuurlijk)
 
Get it on Google Play

share post:
blablabla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.