fbpx

Ghost – betaalde blogging platform met weinig opsmuk

Vandaag kreeg ik in mijn mail een invite voor de hosted versie van het nieuwe blogging platform Ghost. Ik weet dat het nog maar een beginnend platform is, en dat het om een non-profit organisatie gaat, en toch….

  • Geen Theme support
  • Geen visuele editor
  • Shortcodes die anders werken dan verwacht
  • Customisation?


Wel mooi is de post editor, waarbij het scherm in 2 vlakken is verdeeld. Links vind je de editor, en rechts zie je live een preview van hoe jouw tekst op de blog zal verschijnen. Het ziet er gelikt uit allemaal, maar veel heeft dit nieuwe medium nog niet te bieden. Ik mag hopen dat ze in rap tempo nieuwe features zullen toevoegen, ik ga ze in ieder geval in de gaten houden.
Heb je interesse om het Ghost blogging platform te proberen? De eerste maand is gratis, daarna zijn er pakketten vanaf $5 per maand beschikbaar.
EDIT: Themes worden wel ondersteund!

share post:
blablabla