fbpx

Foodtruck festival Toost in Brielle

een echt Foodtruck festival Toost bierglas, leuk voor thuis!
Toost Foodtruck festival is drie dagen geland in Brielle. Hier vindt u een verslag van het voedsel, entourage en het heerlijke weer.
En dat was een gelukkie voor Toost, het weer was echt geweldig. Waardoor er een gezellige drukte ontstond een uiteraard de alcohol rijkelijk vloeide, zo ook bij mij en m’n vrienden.
Het feit dat je een drankglas moest kopen voor €1 was prima, en dankzij het Toost logo wat op de glazen was bedrukt was het tevens direct een leuk souvenir.
Maar dan het eten. Op een foodtruck festival verwacht je een belevenis, en dat je daarbij €7 neer legt voor een hamburger neem je voor lief omdat het toch wel een ambachtelijke black angus beefburger is op een heerlijk geroosterd sesam broodje met wat konijnenvoer om het gezond te laten lijken.

Thaise curry op het Foodtruck festival ToostCurry of smurrie?

Helaas lijken niet alle foodtrucks het helemaal te begrijpen. De prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken bij een curry wanneer je de kok en grote zak Uncle Ben’s ziet leeg gieten in een elektrische rijstkoker om er vervolgens een groen waterig sausje met een stronkje broccoli over heen te gieten. En, oh ja, de garnalen zijn op dus we laten de surf’n’turf gewoon op het menu bord staan als lokkertje.
Prijs voor de curry: €7

Bio friet, maar de saus niet

De prijs van een bakje biofriet was prima naar mijn zin. Maar, beste patatbakker, mensen kiezen biofriet omdat dit een gevoel van eerlijk voer geeft. Bij biofriet verwacht men een gezonde keus. Bij biofriet verwacht men dus ook biofrietsaus. Helaas bleek dat niet voorhanden, en moest men het doen met de flessen gouda’s glorie die klaar stonden. Oh ja, ik moest nog zelf aan de weer met die fles ook. Blijkbaar hadden ze het met z’n drieën te druk om ook nog een sausje over m’n ongeschilde patatten te spuiten voor me.
Prijs voor een bakje biofriet: €3,50

Black Angus dus.

De wachtrij voor een black Angus beef burger was lang. Dit was echt de populairste foodtruck van het hele feest. En het was het wachten waard. Alles aan deze eettruck klopte, de aankleding, de mensen die hamburgers stonden te draaien. En de burger was ook nog eens prima te nassen.
Prijs voor een burger : €7

Sushi voor de vrouwen

Jaja, er waren ook vrouwen mee, en zei wilden sushi. Ik heb 2 stuks meegepikt uit het menu van 10 stuks, en ik moet zeggen: dat smaakte best naar meer. Maar meer kreeg ik helaas niet, en in de rij gaan staan om nog een doos te halen vond ik te gortig. Er was ten slotte nog meer te eten.
Prijs voor 10 stuks sushi : €7

Nacho’s vers uit de zak!

Opdracht van de vrouwen: ga eens Nacho’s halen! Zo gezegd, zo gedaan.
De rij was niet lang, en het wachten dus ook niet. 2 mensen waren er voor me, de bestelling werd genotuleerd door de dame in de kar: 1 bak nacho’s en 1 enchilada kip. Ik kreeg een papieren nummertje, vrij snel gevolgd door een bak nacho’s en de enchilada? Wachten wachten, en uiteindelijk werd mijn enchilada weggegeven aan iemand anders,ondanks mijn protest. Nog meer wachten dus, en niet eens een excuus of een sorry…tsss De nacho’s kwamen uit een grote zak, vers van de Macro vandaan. Toegegeven, er was aandacht besteed aan de guacamole, deze was ook rijkelijk aanwezig op de bak nacho’s. Eigenlijk ben ik nooit zo’n fan geweest van de smaak van guacamole, gelukkig was deze vrij smaakloos.
Prijs voor een bakkie nacho’s en een enchilada: Weet het niet meer, sorry 🙁

Er was ook nog een podium

En meer zeg ik er niet over.

Conclusie

Ondanks dat ik de prijs-kwaliteit verhouding van het eten een beetje scheef vond, was de gehele sfeer, aankleding, gezellige drukte, prima prijs voor de drank en het lekkere weer om er voor mij een topdagje van te maken.
Volgend jaar weer?

share post:
blablabla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.