fbpx

4 Fantastische alternatieven voor Themeforest

Themeforest levert natuurlijk fantastische themes and plugins, en ik raad het iedereen die zijn eigen WordPress website zelf wilt bouwen aan. Maar Themeforest is dan misschien wel de grootste, maar zeker niet de enige theme en plugin store op het web. Daarom presenteer ik u vandaag…

[notify_box font_size=”13px” style=”blue”]Let op, deze post bevat affiliate links[/notify_box]

4 alternatieven voor Themeforest

1 – Template Monster

Template monster is een marktplaats voor themes en templates, met meer dan 46000 designs, voor alle populaire cms-en. Op deze site zal je geen plugins vinden, maar wel prachtige en soms verrassende ontwerpen. Prijzen lijken op deze site wat hoger te liggen dan bij Themeforest, maar sommige designs zijn dat dubbel en dwars waard.
Bij TemplateMonster vind je onder andere ook themes/templates voor Joomla, Prestashop, Magento en Drupal
TemplateMonster levert ook diensten zoals installatie, hosting, customization, SEO en copywriting.

2 – WPMU Dev

WPMU Dev is eigenlijk een beetje vreemde eend in de bijt. WPMU Verkoopt 1 theme, welke met een speciale drag en drop editor op oneindig veel manieren kan worden gecustomised. Daarnaast verkoopt WPMU meer dan 350 plugins.
Bij WMPU neem je een maandabonnement, welke je per maand kan opzeggen, tijdens de loop van het abonnement kan je zoveel downloaden als je wilt. Na afloop van je abonnement mag je alles houden wat je hebt gedownload 100% GPL

3 – Mojo

MojoMarketplace is een marktplaats voor themes en plugins voor uiteenlopende CMS-en, waaronder natuurlijk WordPress, maar ook Joomla, Drupal, Magento, Tumblr en nog veel meer.
Net als Template Monster levert Mojo ook diverse diensten zoals theme installatie, SEO, ontwikkeling enzovoorts. Ook hier vind je een markplaats, waar iedereen zijn design/ontwikkel diensten kan aanbieden tegen willekeurige tarieven.

4 – Code Grape

Met 3,488 scripts en themes, waarschijnlijk de kleinste uit deze lijst (WPMU daargelaten), maar zeker niet de minste. Code Grape concentreert zich naast WordPress ook op HTML5 themes, php scripts en javascript.
Code Grape levert geen hosting of installatie diensten.

share post:
blablabla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.