fbpx

5 #instagram #kunstenaars die je zeker wilt volgen – Deel 4

Ik post zelf een aantal keer per week mijn illustraties op Instagram, maar daarnaast volg ik ook graag kunstenaars. Dankzij het posten van mijn eigen werk, ontdek ik met regelmaat en veel plezier nieuw werk van andere mensen.
Het leek mij leuk om een paar van mijn favorieten ten toon te stellen hier met een embed van één van  hun posts. Ik heb dit recent al eens gedaannogweer eerder ook gedaan en daarvoor nog een keer eerder, met 5 andere van mijn favoriete artiesten.
Dusch wederom, in puur in willekeurige volgorde, presenteer ik u:

#1: welkerbloat

Een bericht gedeeld door Xavior Noe (@welkerbloat) op 26 Feb 2017 om 5:24 PST

#2: Princeonslaught

#illustration #cartoonillustration #cartoon #canvas #monster #monsters #illustrationart #illustrationwork #colourful #doodle #doodles #drawing #fun #funny #420 #artist #artfulminded #art #HailSagan #weird #creatures #busy #stickers #sticker #promarker #onslaught #princeonslaught
Een bericht gedeeld door Shaun Jones (@princeonslaught) op 4 Feb 2017 om 8:02 PST

#3: tattoovanbalen

Van vandaag:-)

Een bericht gedeeld door Giovanni Ernst van Balen (@tattoovanbalen) op 5 Mrt 2017 om 7:19 PST

#4: __darfish__

‘CIGARCAT healthy addiction’ By #darfish
Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Dar Fisher (@__darfish__) op 28 Jan 2017 om 9:36 PST

#5: allweirdo

Funky pineapple #allweirdo 🍍

Een bericht gedeeld door Pascal Eijgenrook (@allweirdo) op 28 Dec 2016 om 10:34 PST

share post:
blablabla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.